آشنایی کامل با ارز دیجیتال گرین (Grin) و بلاک چین آن

فراگیری و ترویج ارزهای دیجیتال طی سالهای گذشته قابل توجه بوده است؛ بهطوریکه بسیاری از شرکتهای بزرگ و مطرح دنیا در حال حاضر مبلغ زیادی را صرف سرمایهگذاری در حوزهی ارزهای دیجیتال کردهاند. اما در این بین ایدهپردازانی هم هستند که با طراحی پروژههای جدید به دنبال بهبود شرایط و از بین بردن ضعفهای ساختاری باشند.
طبق گفتهی تحلیلگران رمز ارزها در آینده نه چندان دور جایگزین پول خواهند شد. جالب است بدانید که همین رویکرد در سال ۲۰۱۹ موجب پیدایش گرین (Grin) در بازارهای مالی شد. اما ارز دیجیتال گرین چه ویژگیهایی دارد و در چه زمینههایی عملکرد بهتری از خود نشان داده است؟ اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر هستید با ما همراه باشید. در این مقاله شما را با ساختار کلی ارز دیجیتال گرین آشنا میکنیم.
ارز دیجیتال گرین (Grin) چیست؟
ارز دیجیتال «گرین» (Grin) اولین بار در تاریخ ۱۵ ژانویه ۲۰۱۹ در بین کاربران عرضه شد. به همین دلیل در لیست ارزهای دیجیتال نسبتا جدید قرار دارد. اگر با دنیای ارزهای دیجیتال آشنایی داشته باشید، قطعا میدانید که هر یک از پروژهها با هدف خاصی فعالیت خودشان را در این حوزه آغاز میکنند.
هیچکس هویت اصلی گروه سازندگان ارز دیجیتال گرین را نمیشناسد. آنها معتقدند که رمز ارزهایی که امروزه در بین کاربران ترویج پیدا کردند با ضعف مواجهاند و ساختار کلی آنها نیاز به اصلاح دارد. همین موضوع موجب طراحی ارز دیجیتال گرین و ارائه آن به جوامع جهانی شده است.
اگر ساختار بیت کوین را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که نمیتواند به عنوان یک وجه جایگزین مورد استفاده قرار بگیرد. همانطور که میدانید تعداد بیت کوین محدود است. علاوه بر آن، زمان لازم برای ثبت تراکنش در شبکه بلاک چین بیت کوین حدودا ۱۰ دقیقه تخمین زده شده است. بدیهی است که بهکارگیری چنین روشی برای ثبت تراکنشهای روزانه مناسب نیست.
از سوی دیگر مدیریت فعالیت کاربران بدون حضور شخص ثالث کار سادهای نیست. سازندگان بیت کوین با استفاده از تکنولوژی بلاک چین، اطلاعات مربوط به هر تراکنش را به ثبت میرسانند. همین موضوع دلیل اصلی حجم بالای شبکه بلاک چین است.
در حقیقت سازندگان گرین سعی داشتند تا با ایجاد تغییرات جزئی در ساختار این ارز دیجیتال، مشکلاتی که گفته شد را بر طرف کنند. ارز دیجیتال گرین بر روی پروتکل «میمبل ویمبل» (MimbleWimble) پیادهسازی شده است. جالب است بدانید که اسم میمبل ویمبل از افسانههای هری پاتر گرفته شده است.
این پروتکل شباهتهای زیادی با بلاک چین دارد، اما توسعهدهندگان ارز دیجیتال گرین، آن را به عنوان نسخهی اصلاح شده بلاک چین به کاربران خود معرفی میکنند. در حقیقت اطلاعاتی که بعد از ثبت هر تراکنش در شبکه میمبل ویمبل به ثبت میرسند، حجم بسیار کمتری دارند. علاوه بر آن اطلاعات شخصی کاربران شبکه و تراکنشهایی که انجام دادهاند، در دسترس هیچ شخص ثالثی قرار نمیگیرد. پس شبکه میمبل ویمبل از این لحاظ خدمات نسبتا بهتری را در اختیار شما قرار میدهد.
به بیان سادهتر تراکنشها بدون ارائه اطلاعات دقیقی از فرستنده و گیرنده در شبکه به ثبت میرسند. طبق تحقیقات صورتگرفته کاربران از طریق کیف پول دیجیتال با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند و همین موضوع باعث میشود تا هویت واقعی آنها ناشناس باقی بماند.
تمام ویژگیها و قابلیتهایی که در این بخش مورد بحث قرار گرفت، میزان مقیاسپذیری گرین را تا حد قابل توجهی افزایش داده است. اما منظور از مقیاسپذیری چیست؟ به طور کلی هنگامی که عملکرد یک شبکه بهبود پیدا کند، مقیاسپذیری آن هم افزایش مییابد. همانطور که مشاهده کردید این ارز دیجیتال بهتازگی به جوامع جهانی معرفی شده و در مرحله آزمون و خطا قرار دارد.
از آنجایی که ساختار این ارز دیجیتال به صورت متنباز یا همان Open Source طراحی شده است، توسعهدهندگان بهمحض شناسایی اشکالات و ایرادات ارز دیجیتال گرین، تغییرات لازم را در شبکه اعمال میکنند. استخراج ارز دیجیتال گرین از طریق الگوریتم اثبات کار انجام میشود. برخی از کاربران با در نظر گرفتن آینده خوبی که در انتظار این ارز دیجیتال است، به استخراج آن میپردازند. پس شما هم میتوانید با خرید کارتهای گرافیکی یا ایسیکهای موجود در بازار، روی این رمزارز سرمایهگذاری کنید.