با انواع بلاک چین و کاربرد هرکدام آشنا شوید

تکنولوژی بلاک چین برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ طراحی و ساخته شده است، اما تا قبل از پیدایش بیت کوین زیرساختهای لازم برای دیده شدن قابلیتهای گستردهی آن وجود نداشت. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که بیت کوین باعث شد تا رویکرد خلاقانه سازندگان شبکه بلاک چین در زمینه انجام معاملات بهصورت خودکار و بدون نیاز به حضور شخص ثالث به مرور زمان در جوامع مختلف رواج پیدا کند، اما همچنان ابهامات زیادی در زمینه قابلیتها و نحوه عملکرد این تکنولوژی وجود دارد.
هدف اصلی از ساخت بلاک چین چیست؟ چند نوع بلاک چین وجود دارد و هر یک از آنها چه خدماتی را به کاربران خود ارائه میدهند؟ ساختار پیچیده بلاک چین درک آن را برای بسیاری از افراد سخت کرده است، اما نگران نباشید چرا که ما در این مقاله سادهترین تعاریف را برای مفاهیم تخصصی در نظر گرفتهایم، با ما همراه باشید تا با هم انواع مختلف بلاک چین را مورد نقد و بررسی دقیق قرار دهیم.
بلاک چین به زبان ساده
اما هدف از ساخت بلاک چین چیست؟
در حقیقت توسعهدهندگان تکنولوژی بلاک چین با هدف تمرکز زدایی این پروژه را آغاز کردند. به بیان سادهتر در حالت عادی هنگامی که شما قراردادی را تنظیم میکنید یا معاملهای را انجام میدهید باید از قوانین مشخصی که توسط دولتهای مختلف تعیین شده است، پیروی کنید.
بنابراین، میتوان گفت که تمام افراد در سراسر جهان با محدودیتهایی مواجه هستند که قدرت آزادانه تصمیم گرفتن را از آنها میگیرد، اما تکنولوژی بلاک چین به گونهای طراحی شده است که بار دیگر آزادی کامل را در اختیار شما قرار میدهد؛ بدین معنی که شما حتی میتوانید کالاهای غیر قانونی را هم در این شبکه خرید و فروش کنید.
قابلیت بالای تکنولوژی بلاک چین میتواند جوامع مختلف جهانی را به جایگاهی برساند که امور مالی، بانکی و تراکنشهای خود را بهصورت خودکار و بدون نیاز به حضور شخص ثالث به انجام برسانند.