ارز دیجیتال کینگ مانی (King Money) چیست؟ کلاهبرداری یا واقعی؟

قبل از سرمایهگذاری بر روی هرکدام از پروژههای حوزه ارزهای دیجیتال، یکی از کارهای ضروری که هر فرد باید انجام دهد تحقیق در مورد آن پروژه است. اساسا عرصه ارزهای دیجیتال به دلیل نوظهور بودن، به بستری مناسب برای کلاهبرداران بدل گشته و بیشتر افراد با مشاهده سودهای کلانی که از طریق سرمایهگذاری بر روی رمز ارزهایی مثل بیت کوین و اتریوم به دست میآید، وسوسه میشوند تا بر روی دیگر ارزهای دیجیتال بازار نیز سرمایهگذاری کنند. اما در میان پروژههای مختلف ارزهای دیجیتالی که هرروز شاهد عرضه آنها هستیم، بسیاری تنها کلاهبرداری هستند و باعث میشوند کاربران سرمایهی خود را از دست بدهند.
یکی از پروژههای عجیب در این زمینه که اخیرا کاربران ایرانی بسیاری را درگیر کرده است، ارز دیجیتال کینگ مانی نام دارد. در ادامه با ما باشید تا به این ارز دیجیتال بپردازیم و ببینیم که شایعات در رابطه با کلاهبرداری ارز دیجیتال کینگ مانی چگونه است.
کینگ مانی چیست؟
مدتی است که ارز دیجیتال «کینگ مانی» (King Money) با نماد KIM وارد بازار رمز ارزها شده و ولی این ارز دیجیتال تاکنون در لیست هیچ صرافی ارز دیجیتال معتبری قرار نگرفته است.
توسعهدهندگان کینگ مانی در وبسایت رسمی این شرکت ادعا میکنند که هدف اصلی از ایجاد ارز دیجیتال کینگ مانی آسانتر شدن انتقال ارزش در بازارهای جهانی مثل سهولت حملونقل سود در بازاریابی شبکهای است. درواقع این تیم ادعا میکنند که تبدیل ارزهای دیگر به کینگ مانی، آن را به رمز ارزی محبوب و قابلتوجه تبدیل خواهد کرد و همین موضوع باعث کاهش بوروکراسی انتقال پول در میان کشورها و سازمانهای مختلف خواهد شد که بهخودیخود به بحث بازاریابی شبکهای نیز کمک میکند.
ازاینرو از دید توسعهدهندگان آن، هدف کلی از ایجاد ارز دیجیتال کینگ مانی را میتوان ایجاد ارزش و انتقال آن در سیستم بازاریابی شبکهای، جایگزینی مناسب برای انتقال کمیسیون انجام کار و همچنین ایجاد جایگزینی برای انتقال پول کالاها در شبکه عنوان کرد.
تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا ببینیم که ارز دیجیتال کینگ مانی یک پروژه به هدف کلاهبرداری است یا خیر.