آموزش استخراج اتریوم کلاسیک | روش ماین ارز ETC

پس از پیدایش بیت کوین و استقبال از این ارز دیجیتال نوپا در جهان اقتصاد، ارزهای دیجیتال دیگری برای همپا شدن با پادشاه ارزهای دیجیتال پدید آمدند که اتریوم از اصلیترین آنها بود. اتریوم به عنوان رقیب بیت کوین با معرفی قراردادهای هوشمند، میان بسیاری از دوستداران تکنولوژی و طبیعتا ارزهای دیجیتال محبوب شد، اما مانند بیت کوین، اتریوم نیز دارای مشکلاتی بود.
به همین دلیل تصمیم بر ایجاد «فورک» (Fork) آن یعنی «اتریوم کلاسیک» (Ethereum Classic) گرفته شد. اتریوم کلاسیک که امروزه جزو برترین و شناختهشدهترین ارزهای دیجیتال است، همانند همتایان خود نیاز به استخراج دارد. استخراج اتریوم کلاسیک موضوعی است که در ادامه به صورت مفصل به آن خواهیم پرداخت.
چرا اتریوم کلاسیک به وجود آمد؟
چند سال پس از پیدایش ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک، جامعه اتریوم تصمیم بر ایجاد نهادی مستقل برای سرمایهگذاری و تامین هزینههای مالی پروژههای مختلف گرفتند. سال ۲۰۱۶ بود که «صندوق مالی مستقل و غیرمتمرکز» (DAO)، برای تامین هزینههای مالی و همچنین سرمایهگذاری در برنامهها و پروژهای مبتنی بر بستر «قرارداد هوشمند» شکل گرفت و سرمایهای ۱۶۸ میلیون دلاری را جمع کرد.
پس از گذشت مدتی از شکلگیری این صندوق مالی همراه با انتشار مقالهای در رابطه با آسیبپذیریهای DAO حدودا ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار اتریوم از حسابهای این صندوق مالی به سرقت رفت.
پس از رخ دادن چنین اتفاقی اعضای جامعه اتریوم پس از رایگیری و توافق نظر تصمیم به ایجاد هارد فورکی جدید برای برطرف ساختن این قبیل مشکلات کردند. در همان سال یک هاردفورک در کد بلاک چین اتریوم پیاده شد که اترها را به قرارداد هوشمند جدید انتقال داد تا از این راه بتوان ضررهایی را که برای کاربران بهوجود آمده جبران کند.
بعد از تغییرات در کد بلاک چین تعدادی از اعضای جامعه اتریوم هارد فورک به وجود آمده را کاملا رد کردند، زیرا اعتقاد داشتند تغییر بلاک چین ممکن نبوده و نسخه اصلی اتریوم باید مرجع باشد و به استفاده از همان نسخه قبلی ادامه دادند. پس از رخ دادن تمامی اینها اتریوم کلاسیک به وجود آمد که اولین بلاک جدیدِ آن شماره یک میلیون و ۹۲۰ هزار در تاریخ بیستم جولای ۲۰۱۶ به وسیله ماینرها یا استخراج کنندگان به وجود آمد.