آموزش کیف پول سخت افزاری تروز | قدمبهقدم و تصویری

کیف پول سختافزاری ترزور یکی از کیف پولهای محبوب برای نگهداری امن ارزهای دیجیتال است. همانطور که میدانید کیف پولهای سختافزاری از راهحلهای آفلاین برای نگهداری کلیدهای خصوصیِ مربوط به آدرسهای بلاک چینی استفاده میکنند و امکان نفوذ اینترنتی به کیف پول و سرقت داراییها را تقریبا به صفر میرسانند.
البته هیچ کیف پولی نمیتواند امنیت صددرصدی فراهم کند و اگر این دستگاه به دست یک هکر با دانش و امکانات فنی مناسب بیفتد، ممکن است راهی برای خواندن اطلاعات درون آن پیدا کند؛ ولی به طور کلی امنیت کیف پولهای سختافزاری به خصوص ترزور، بسیار بالاست و نفوذ به آن کار هر کسی نیست.
در این مقاله ابتدا قابلیتهای این کیف پول را مرور کرده و سپس به نحوه کار با کیف پول ترزور میپردازیم. همچنین این مقاله به شما کمک میکند تا نحوه اتصال ترزور را به کیف پولهای نرمافزاری Exodus و MyEtherWallet بیاموزید و از طریق آنها اکانت ترزور خود را مدیریت کنید. با آموزش نحوه کار با کیف پول ترزور همراه ما باشید.
آشنایی با کیف پول ترزور
کیف پول «ترزور» (Trezor) به اولین کیف پول سختافزاری معروف است که در ابتدا فقط برای نگهداری بیت کوین طراحی شده بود. شرکت SatoshiLabs این کیف پول را در سال ۲۰۱۴ با عنوان Trezor One روانه بازار کرد. به مرور و با پیشرفت پروژههای کریپتویی (همان آلت کوینها)، به تعداد ارزهای پشتیبانیشونده در ترزور افزوده شد تا اینکه این تعداد امروز به بیش از ۱۶۰۰ عدد رسیده است.
این کیف پول قابلیتهای امنیتی مثل مدیریت «رمز عبور» (PIN) و «احراز هویت دو عاملی» (2FA) را ارائه میکند و به صورت «متن باز» (Open Source) طراحی شده است. ویژگیهایی مثل صفحه نمایش و وزن ۱۲ گرمی دستگاه، در کنار یک رابط کاربری ساده و زیبا باعث شد که این مدل فروش قابل توجهی داشته باشد. مدل One در وبسایت ترزور با قیمت ۴۹ یورو (حدود ۵۹ دلار) به فروش میرسد.
محصول نسل جدید این کمپانی، ترزور «مدل تی» (Model T) نام دارد که در سال ۲۰۱۸ معرفی و امکانات بیشتری به آن اضافه شده است. مدل تی کمی بزرگتر، سنگینتر (۲۲ گرم) و دارای یک صفحه نمایش رنگی-لمسی به ابعاد ۲۴۰×۲۴۰ پیکسل است که کار با آن را بسیار سادهتر میکند.
در ساخت این مدل، قسمتهای مختلفی مثل بدنه، پردازنده و میکروکنترلر ارتقا داده شده و یک درگاه حافظه جانبی Micro-SD و پورت USB-C نیز به آن اضافه شده است که قیمت آن را تا ۱۴۹ یورو (۱۸۰ دلار) افزایش داده که بیش از دو برابر مدل قبلی است. Model T علاوه بر تمام ارزهای پشتیبانی شده در مدل ONE، از ارزهای ریپل، EOS، کاردانو، مونرو، تزوس و آنتولوژی نیز پشتیبانی میکند (مدل وان این ارزها را ندارد).
خب بیش از این بحث را طولانی نمیکنیم و در ادامه میپردازیم به نحوه کار با کیف پول ترزور. در این مقاله Model T را برای آموزش انتخاب کردهایم. اما اگر در مرحلهای، نکته مهمی در ارتباط با مدل One وجود داشته باشد، آن را یادآوری خواهیم کرد.