چگونه ریپل بخریم؟ آموزش خرید ارز دیجیتال XRP

سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال به عنوان یکی از راههای سرمایهگذاری پرسود و نوپا، چند سالی میشود که در جهان رواج زیادی یافته است و کشور ما نیز در همین جهت حرکت میکند. اگر شما کسی هستید که به سرمایهگذاری روی ارزهای دیجیتال علاقه دارید، حتما نام رمز ارزهای بیت کوین و اتریوم به گوشتان خورده است.
بد نیست بدانید که اینها تنها ارزهای دیجیتال محبوب در این بازار نیستند. «ریپل» (Ripple) با نماد XRP یکی از محبوبترین ارزهای دیجیتال در بازار است که توانسته است، محبوبیت خوبی برای خود دستوپا کند. البته ریپل هنوز فاصله زیادی با بیت کوین و اتریوم دارد، ولی بهخاطر قیمت کم آن، افراد بیشتری به خرید این ارز دیجیتال علاقه نشان میدهند.
هدف اصلی ریپل ساده کردن پرداختهای بینالمللی برای موسسهها و نهادهای بانکی و مالی بهشمار میرود و یکی از راههای آن برای سهولت بخشیدن به این کار، ارز دیجیتال XRP است. ما در این مقاله نحوه خرید ریپل را برای علاقهمندان بهطور مفصل شرح خواهیم داد.
ارز دیجیتال ریپل
اولین نکتهای که لازم است در رابطه با ارز دیجیتال ریپل بدانید، این است که ریپل فقط یک ارز دیجیتال نیست، بلکه نوعی پلتفرم هم به شمار میرود. این ارز دیجیتال عمدتا بهخاطر شبکه پرداخت دیجیتالیاش معروف شده است، اما ارز دیجیتال مختص به خود را نیز دارد.
پلتفرم ریپل نوعی پروتکل متنباز به حساب میآید که هدف اصلی آن انجام تراکنشها در سریعترین زمان ممکن و با هزینه کم است. ریپل از سیستم ماینینگ بلاک چین استفاده نمیکند؛ بلکه نوعی مکانیزم اجماع را از طریق گروهی از سرورها برای تایید معاملات خود به کار میگیرد. برخلاف بیت کوین که زمان تایید تراکنشها در آن بالاست و هزینههای بالایی را نیز شامل میشود، تراکنشهای ریپل در طول چند ثانیه تایید شده و هزینه بسیار کمی دارند.
هدف اصلی ریپل این است که بر تمام معاملات بینالمللی در سرتاسر جهان کنترل داشته باشد. همانطور که گفته شد، این پلتفرم نه تنها ارز دیجیتال مختص به خود XRP را دارد، بلکه به تمام کاربران اجازه میدهد تا از طریق پلتفرم، ازر دیجیتال خودشان را در RippleNet بسازند.
ریپل برخلاف ارزهای دیجیتال دیگر راهی متفاوت برای خود انتخاب کرده و در این راه موفق نیز بوده است. برخلاف تمام ارزهای دیجیتال دیگر که سعی دارند مسیری برخلاف جهت سیستم بانکی کلاسیک را دنبال کنند، ریپل در تلاش است تا با آنها همکاری داشته باشد. در راستای تحقق همین هدف، RippleLabs که سازمان پشت ریپل است، چندین فناوری به نامهای xCurrent، xRapid و xVia را معرفی کرد که این محصولات میتوانند به واسطه بانکها برای پردازش مبادلات جهانی مورد استفاده قرار بگیرند.
این شرکت در سانفرانسیسکو واقع شده است و در سال ۲۰۰۴ یعنی ۴ سال پیش از پیدایش بیت کوین، توسط «رایان فوجر» (Ryan Fugger) بنا نهاده شد. ایدهی اصلی پشت ریپل، ایجاد پروتکلی «همتا به همتا» (Peer to Peer) از یک شبکه قابل اعتماد بود که بتوان با استفاده از آن بهراحتی پول را از یک نقطه به نقطه دیگری در جهان منتقل کرد و تمام کاربران اینترنت قادر به استفاده از آن باشند.
با در نظر گرفتن تمام ویژگیهای این ارز دیجیتال، شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا باید ریپل بخریم؟ اگر به دنبال جواب سؤال خود هستید، با ما همراه باشید.