دوره منتور شیپ
آموزش فارکسپلتفرم‌های معاملاتی

معرفی بهترین بروکرهای فارکس در جهان

فارکس یا بازار تبادل ارزهای خارجی یکی از بازارهای مالی بین‌المللی بوده که نظر بسیاری از سرمایه‌گذاران در سراسر جهان را به خود جلب کرده است. معامله‌گران و تریدرها برای انجام معاملات و خریدوفروش دارایی‌های باارزش نظیر انواع جفت ارزها در بازار فارکس باید از یک بروکر مطمئن و معتبر استفاده کنند. درحقیقت بروکرها نقش یک واسط را بین خریداران و فروشندگان ایفا می‌کنند و وظیفه فراهم آوردن پلتفرم معاملاتی و پشتیبانی از معاملات مشتریان را دارند.

بروکرهای معتبر بسیاری در بازار فارکس وجود دارند که هر یک ویژگی‌ها و خدمات خاص خود را دارند. درواقع دلیل اصلی تمایز بروکرهای بازار فارکس خدماتی است که یک بروکر به کاربران خود ارائه می‌دهد. به همین دلیل انتخاب یک بروکر مناسب از بین بروکرهای فعال کاری بسیار سخت و چالش برانگیز است. در این مقاله قصد داریم بهترین بروکرهای فارکس در جهان را معرفی کنیم و ویژگی‌ها و خدمات هر یک را شرح دهیم.

بروکر فارکس چیست؟

بروکر یا کارگزاری با فراهم آوردن یک پلتفرم معاملاتی، بین خریداران و فروشندگان در سراسر دنیا ارتباط برقرار می‌کنند.

بازار فارکس یک بازار مالی بین‌المللی است که معاملات در آن ازطریق بروکرها انجام می‌گیرد. درواقع بروکرها به‌عنوان یک واسط انجام معاملات مالی بین خریداران و فروشندگان را آسان می‌کنند. به همین دلیل معامله‌گران و تریدهای برای شروع فعالیت در بازار فارکس باید از بین بروکرهای معتبر، یک بروکر را انتخاب کنند که شرایط مناسبی دارد.

هرچه سابقه فعالیت و مقدار حجم معاملات روزانه یک بروکر بیشتر باشد، از امنیت بالاتری نیز برخوردار خواهد بود. از دیگر مواردی که باید در هنگام انتخاب بروکر به آن توجه کنید می‌توان به میزان اسپرد معاملات، تنوع در روش‌های واریز و برداشت و ارائه خدمات پشتیبانی اشاره کرد.

گفتنی است که برخی بروکرهای فعال در جهان به دلیل تحریم‌ها، خدمات خود را به کاربران ایرانی ارائه نمی‌دهند. به همین منظور در مقاله «بهترین بروکرهای فارکس برای کاربران ایرانی» چند مورد از آن‌ها را معرفی کرده‌‎ایم که با ایرانیان همکاری می‌کنند.

 

بهترین بروکرهای فارکس در جهان

بروکرهای معتبر بسیاری در سراسر جهان فعال هستند که در این قسمت ۵ مورد از بهترین بروکرهای فارکس در جهان را شرح داده‌ایم.

همانطور که گفتیم خریدوفروش در بازار فارکس تنها ازطریق بروکرها انجام می‌گیرد. بروکرهای بسیاری هستند که در بازار فارکس فعالیت می‌کنند، اما برخی از آن‌ها خدمات خود را به بعضی از کشورها ازجمله ایران ارائه نمی‌دهند. به همین منظور افراد درهنگام انتخاب بروکر حتما باید به موقعیت جغرافیای خود و اینکه در چه کشوری هستند و چه بروکرهایی برای فعالیت در آن کشور مجوز دارند، توجه کنند.

بهترین بروکرهای فارکس در جهان

 

بروکر فارکس دات کام (Forex.com)

بروکر فارکس دات کام، زیرمجموعه شرکت StoneX بوده و یک بروکر معتبر در بازار فارکس است که فعالیت خود را از سال ۲۰۰۱ آغاز کرد. این بروکر سابقه بالایی در بازار فارکس دارد و تحت نظارت سازمان‌های رگولاتوری محبوب بسیاری نظیر FCA و ASIC فعالیت می‌کند؛ به همین دلیل می‌توان آن را در دسته بروکرهای مطمئن و امن قرار داد.

فارکس دات کام امکان انجام معاملات بازار فارکس، سهام، شاخص‌ها، ارزهای دیجیتال، کالا و فلزات را ازطریق پلتفرم‌های معاملاتی محبوب برای کاربران خود فراهم کرده است. همچنین این بروکر دارای ۴ نوع حساب معاملاتی متنوع بوده که از لحاظ برخی ویژگی‌ها مانند حداقل واریزی و میزان اسپرد تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند.

گفتنی است که بروکر فارکس دات کام منابع آموزشی و ابزارهای معاملاتی گوناگونی را نیز برای کمک به معامله‌گران در جهت بهبود مهارت‌های خود و تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر ارائه می‌کند. این بروکر، ایران را در لیست کشورهای تحریمی خود قرار داده است و به کاربران ایرانی اجازه استفاده از خدمات آن را نمی‌دهد.

 

بروکر آی جی (IG)

بروکر آی جی از بزرگ‌ترین و قابل اعتمادترین کارگزاران CFD در جهان است که فعالیت خود را از سال ۱۹۷۴ در زمینه ارائه خدمات مالی و سرمایه‌گذاری آغاز کرد. شرکت اصلی این بروکر در بورس اوراق بهادر لندن ثبت شده است، به همین دلیل ازجمله بروکرهای قابل اعتماد و امن در بازار فارکس به‌شمار می‌رود. علاوه‌براین، بروکر آی جی توسط چند مقام مالی معتبر در سراسر جهان رگوله شده است.

همچنین این بروکر طیف وسیعی از ابزارهای معاملاتی را بر روی پلتفرم‌های معاملاتی متاتریدر ۴ و L2 Dealer در اختیار کاربران خود قرار داده است. ازجمله این موارد می‌توان به جفت ارزهای فارکس، سهام، شاخص‌ها، کالاها و ETFها اشاره کرد. گفتنی است که در اکثر کشورها کاربران تنها می‌توانند بر روی جفت ارزهای فارکس و CFDها معامله کنند.

نکته دیگری که در رابطه با این بروکر باید بدانید این است که بروکر IG از بسیاری از روش‌های واریز و برداشت پشتیبانی می‌کند و منابع آموزشی بسیاری را در جهت ارتقای سطح دانش کاربران خود ارائه کرده است. توجه داشته باشید که کاربران در داخل ایران اجازه استفاده از خدمات این بروکر را ندارند.

 

بروکر پیراستون (Pepperstone)

بروکر پپراستون یکی از بروکرهای معتبر بین‌المللی است که بیش از ۱۰ سال (تاسیس ۲۰۱۰) سابقه فعالیت دارد. این بروکر توسط نهادهای نظارتی مختلفی نظیر «کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری استرالیا» (ASIC)، «کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس» (CySEC)، «اداره رفتار مالی بریتانیا» (FCA)، «اداره خدمات مالی دبی» (DFSA)، «سازمان نظارت بر نهادهای مالی فدرال آلمان» (BaFin) و «سازمان بازار سرمایه کنیا» (CMA) رگوله شده است. پپراستون دو حساب معاملاتی در اختیار کاربران خود قرار داده است که حساب استاندارد برای معامله‌گران تازه‌کار و حساب Razor برای معامله‌گران حرفه‌ای و اسکلپرها مناسب است.

گفتنی است که کاربران با استفاده از بروکر Pepperstone، می‌توانند بسیاری از ابزارهای معاملاتی نظیر جفت ارزهای فارکس، سهام، شاخص‌ها، ارزهای دیجیتال، کالاها و ETFها را معامله کنند. همچنین این بروکر از پلتفرم‌های معاملاتی محبوب نظیر متاتریدر ۴، تریدینگ ویو، متاتریدر ۵ و CTrader پشتیبانی می‌کند. بروکر پپراستون خدمات خود را به بسیاری از کشورها ارائه می‌دهد اما متاسفانه کشور ایران در این لیست قرار ندارد.

 

بروکر ساکسوبانک (SaxoBank)

بروکر ساکسوبانک ازجمله بروکرها باسابقه و امن در بازار فارکس است که بیش از یک میلیون کاربر در سراسر جهان برای انجام معاملات خود از این بروکر استفاده می‌کنند. این بروکر تحت نظارت نهادهای رگولاتوری بسیاری نظیر FCA و ASIC فعالیت می‌کند. بروکر ساکسو از ابزارهای معاملاتی بسیاری پشتیبانی می‌کند، به همین دلیل توانسته نیاز بسیاری از کاربران حتی معامله‌گران حرفه‌ای را برطرف کند.

از دیگر مزایای این بروکر می‌توان به پلتفرم کاربرپسند، امکان واریز و برداشت با کارت‌ها اعتباری و رایگان بودن واریز و برداشت وجه اشاره کرد. البته بروکر ساکسو بانک در کنار مزایایی که دارد با معایبی نیز همراه است. درواقع حداقل سپرده مورد نیاز برای شروع معامله و همچنین کارمزد انجام معاملات برخی نمادها در این بروکر بسیار بالا است.

 

بروکر اف پی مارکتس (FP Markets)

بروکر اف پی مارکتس، یک بروکر معتبر است که ابزارهای معاملاتی متنوعی نظیر CFDها، فارکس، شاخص‌ها، کالاها و ارزهای دیجیتال را به کاربران خود ارائه می‌دهد. این کارگزاری استرالیایی در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تحت نظارت سازمان‌های رگولاتوری بسیاری نظیر کمیسیون بورس و اوراق بهادار استرالیا، کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس و اداره خدمات مالی سنت وینسنت و گرنادین فعالیت می‌کند.

نکته دیگری که در رابطه با این بروکر باید بدانید این است که بروکر اف پی مارکتس از پلتفرم‌های معاملاتی متاتریدر ۴ و متاتریدر ۵ پشتیبانی می‌کند که هر کدام با حساب‌های معاملاتی جداگانه‌ای عرضه می‌شوند. از نقاط قوت این بروکر می‌توان به اسپرد پایین و قیمت‌های واقعی آن اشاره کرد. گفتنی است که بروکر FP Markets به دلیل تحریم‌ها اجازه استفاده از خدمات خود را به کاربران ایرانی نمی‌دهد.

 

سخن پایانی

بازار فارکس یکی از بازارهای مالی بین‌المللی پرطرفدار بین سرمایه‌گذاران بوده که اولین قدم برای ورود به این بازار انتخاب یک بروکر مناسب است. بروکرهای بسیاری در بازار فارکس فعال هستند که هر یک تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؛ به همین دلیل کاربران باید در هنگام انتخاب بروکر به فاکتورهای بسیاری توجه کنند.

اولین نکته در هنگام انتخاب بروکر توجه به موقعیت جغرافیایی خود و بروکرهای دارای مجوز فعالیت در آن منطقه است. همچنین کاربران باید فاکتورهای دیگر نظیر امنیت، سابقه فعالیت، حجم معاملات روزانه، میزان اسپرد، تنوع در روش‌های واریز و برداشت، و ارائه خدمات پشتیبانی را در هنگام انتخاب بروکر در نظر بگیرند.

در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات مختصری در مورد بهترین بروکرهای فارکس در جهان را به شما بدهیم. این نکته را نیز فراموش نکنید که این بروکرها درحال‌حاضر به کاربران ایرانی خدمات ارائه نمی‌دهند.

ارتباط مستقیم با کارشناسان حسینی فایننس شما هم به سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی و کسب سود از اون‌ها فکر می‌کنید اما نمی‌دونید چطور باید شروع کنید؟

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان از کارشناسان ما، اطلاعات خواسته شده رو تکمیل فرمایید.

حالت دوم

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا