آموزش استخراج ارز دیجیتال ترون

ساختار کلی جوامع به گونهای طراحی شده که همه امور توسط شخص ثالث کنترل و مدیریت میشوند. برای درک بهتر موضوع کافیست شرکتهایی از قبیل گوگل، فیسبوک، آمازون و… را در نظر بگیرید که تمام اطلاعات کاربران خودشان را ذخیره نگه میدارند. هیچ یک از ما نمیدانیم که کنترل و نگهداری این حجم از اطلاعات چه نفعی برای شرکتها دارد! به نظر شما اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران در چه زمینههایی مورد استفاده قرار میگیرند؟
پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا مردم به دنبال راهی برای جلوگیری از بیعدالتی حاکم بر جهان باشند. ترون هم با هدف تمرکز زدایی و تقسیم عادلانه قدرت ساخته شده. از آنجایی که رمز ارز TRX به عنوان یک پروژه هدفمند در بازار رمز ارزها شناخته میشود، محبوبیت خاصی در میان کاربران پیدا کرده. قصد داریم تا در این مقاله شما را با یکی از روشهای استخراج ارز دیجیتال ترون آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.
معرفی رمز ارز ترون
رمز ارز ترون (Tron) با نماد اختصاری TRX یک بلاک چین غیر متمرکز است که به منظور سرگرمی و تولید محتوای متنی، عکس و ویدیو مورد استفاده قرار میگیرد. «جاستین سان» نام بنیانگذار اصلی شبکه ترون است. افراد به راحتی میتوانند با استفاده از خدمات شبکه محتوای دلخواه خودشان را با سایر کاربران به اشتراک بگذارند.
ترون یکی از رقیبان اصلی اتریوم محسوب میشود. اما چرا؟ رمز ارز TRX علاوه بر تمام قابلیتهایی که گفته شد، بستری را برای کاربران فراهم کرده تا بتوانند قراردادهای هوشمند و برنامههای غیرمتمرکز خود در آن پیادهسازی کنند. اما اعضای تیم اهداف بزرگتری را هم در سر میپرورانند چرا که همواره به دنبال راهی برای توسعه شبکه و ارائه خدمات بیشتر به کاربران خود هستند.
برای مثال آنها میخواهند که علاوه بر یک پلتفرم معاملاتی اختصاصی، شبکهای را برای پیادهسازی بازیهای کامپیوتری غیرمتمرکز ایجاد کنند. در حقیقت رمز ارز شبکه ترون TRX نام دارد. ترون از الگوریتم اجماع، «اثبات سهام نمایندگی شده» (Delegated Proof of Stake) برای کنترل و ثبت تراکنشهای خود استفاده میکند.
بهکارگیری اثبات سهام نمایندگی شده یکی از ویژگیهای هوشمندانه پروژه ترون محسوب میشود، چرا که این الگوریتم مقیاسپذیری شبکه را تا حد قابل توجهی افزایش میدهد. البته جالبه بدانید که استفاده از الگوریتم اثبات سهام نمایندگی شده مزایای دیگری از قبیل بهینهسازی مصرف انرژی و کاهش نرخ کارمزد را هم با خود به همراه دارد.
حتی برخی از کارشناسان معتقدند که مقیاسپذیری بالای شبکه ترون باعث شده که رمز ارز TRX گزینه و جایگزین خوبی برای انجام معاملات روزانه افراد باشد. قابلیت شبکه ترون بهقدری بالاست که به راحتی میتواند در هر ثانیه ۲۰۰۰ تراکنش را به ثبت برساند. در حالیکه اتریوم در هر ثانیه قادر به ثبت تنها ۲۵ تراکنش است.
طبق اطلاعات ارائه شده، هر ثانیه ۳ بلاک در شبکه ترون ساخته میشوند، در حالیکه زمان لازم برای تشکیل یک بلاک در شبکه اتریوم چیزی حدود ۱۵ ثانیه تخمین زده شده است. یکی از مزایای رقابتی دیگر ترون در مقایسه با اتریوم پشتیبانی از زبانهای برنامهریزی جاوا و پایتون است، چرا که توسعهدهندگان بیشتری میتوانند ایدههای خودشان را در بستر بلاک چین شبکه TRX پیادهسازی کنند. اما زبان برنامهنویسی پروژه اتریوم، «سالیدیتی» (Solidity) نام دارد که افراد بسیار کمی با آن آشنا هستند.
عواملی که گفته شد دست به دست هم دادند و موجب شدند که رمز ارز ترون مورد استقبال تعداد زیادی از سرمایهگذاران قرار بگیرد. در حال حاضر بیشتر کاربران به دلیل کارمزد بالای شبکه اتریوم تراکنشهای خود را در بستر ترون انجام میدهند.
بنابراین با کنار هم قرار دادن تمام اطلاعاتی که گفته شد میتوان نتیجهگیری کرد که آیندهی روشنی انتظار سرمایهگذاران و خریداران TRX را میکشد. اما استخراج این رمز ارز آیندهدار به چه شکل صورت میگیرد؟ نگران نباشید چرا که قصد داریم در بخش بعد یکی از روشهای استخراج ترون را مرحلهبهمرحله به شما آموزش دهیم.