در روز چهارم و آخر نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) چه گذشت؟
امروز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۳ چهارمین و آخرین روز نمایشگاه بورس، بانک و بیمه بود که در جریان آن بزرگان بازار سرمایه، بازار پول و بازار بیمه برای چهار روز متوالی گرد هم آمدند و آخرین خدمات خود را در اختیار بازدیدکنندگان گذاشتند. این نمایشگاه که بهعنوان بزرگترین رویداد مالی خاورمیانه شناخته میشود امسال شانزدهمین دوره خود را سپری کرد.
صرافی ارز دیجیتال اوامپی فنیکس بهعنوان یکی از حرفهایترین و معتبرترین صرافیهای ارز دیجیتال کشور در کنار آکادمی حسینی فایننس کلاسها، کارگاهها و خدمات ارزندهای را برای دانشجویان و بازدیدکنندگان غرفه خود در سال ۸ و ۹ نمایشگاه تدارک دیده بودند که قرار است در مقاله امروز گزارش اتفاقات چهارمین روز آن را برایتان شرح دهیم.
بخش اول: کلاس ترفند کسب سود از صندوقهای بورسی
افرادی که در روز دوم نمایشگاه فرصت شرکت در کلاس کسب سود از صندوقهای بورسی را پیدا نکرده بودند، توانستند در روز چهارم نمایشگاه در این کلاس شرکت کنند.
همانطور که احتمالا میدانید صندوقهای سرمایهگذاری در بورس روش خاصی برای سرمایهگذاری در بازار بورس است که در جریان آن افراد بدون داشتن دانش و تجربه معاملهگری و تنها با تامین سرمایه میتوانند از نوسانات بورس کسب درآمد کنند.
در این کلاس که از ساعت ۹:۳۰ صبح آغاز شد شرکتکنندگان نحوه کسب سود از صندوقهای بورسی را آموزش دیدند. نکته مهمی که در مورد این صندوقها وجود دارد این است که بدانید در چه زمانی و در کدام یک سرمایهگذاری کنید. آنهایی که در کلاس امروز حضور داشتند نحوه انجام این کار را نیز یاد گرفتند.
بخش دوم: کارگاه سود بینهایت
از آنجایی که اوامپی فنیکس یکی از صرافیهای معتبر و پرامکانات کشور است، وظیفه خود میداند که روشهای کسب سودهای قابلتوجه را نیز به مخاطبان خود یاد دهد. در همین راستا در دومین کلاس آخرین روز از نمایشگاه صنعت مالی کلاسی با عنوان «سود بینهایت» برگزار شد.
در این کلاس متخصصین اوامپی فنیکس و آکادمی به شرکتکنندگان یاد دادند که چگونه خودشان بتوانند نقاط ورود به بیت کوین را یاد بگیرند. در این استراتژی همچنین بهترین زمان خروج و فروش بیت کوین نیز آموزش داده شد تا شرکتکنندگان بتوانند با سود دلاری از بازار خارج شوند.
در پایان نیز چک لیست کاملی از این استراتژی به همراه زمان و تایم فریمهای معاملاتی آن در اختیار افراد حاضر قرار داده شد. علاوه بر این برای درک بهتر این استراتژی چند نمونه از آن نیز روی نمودار ارائه شد تا همهچیز به مباحث تئوری ختم نشود.
بخش سوم: کلاس آموزشی تریدینگ پلن
مهندس حسینی در طول سه روز گذشته چندین کلاس در مورد روانشناسی بازار برگزار کردند و امروز نیز برای آخرین روز نمایشگاه کلاسی با عنوان تریدینگ پلن تدارک دیده بودند. ایشان در این کلاس مفهوم تریدینگ پلن را برای شرکتکنندگان توضیح دادند و گفتند که چگونه میتوان متناسب با شرایط هر فرد یک تریدینگ پلن حرفهای برای او ساخت.
این کار نیازمند این بود که مهندس حسینی ابتدا ویژگیهای یک تریدینگ پلن خوب را معرفی کنند و سپس یک نمونه واقعی از آن را نمایش دهند.
لازم به ذکر است که کلاس آموزشی تریدینگ پلن در روز دوم نمایشگاه نیز ارائه شده بود و در کنار کلاسهای مربوط به لایف استایل تریدر به جنبه روانشناسی معامله میپرداخت.
بخش چهارم: تریدر برتر، مسابقه و مشاوره
اما برنامه غرفه مشترک صرافی اوامپی فنیکس و آکادمی حسینی فایننس تنها محدود به برگزاری کلاسها و کارگاههای آموزشی نمیشد. علاوه بر این کلاسها، کانترهای مختلفی برای ارائه خدمات به بازدیدکنندگان نیز در نظر گرفته شده بود که از جمله آنها میتوان به مشاوره حضوری، برگزاری مسابقه و بررسی استیتمنت معاملاتی افراد اشاره کرد.
در کانتر مشاوره حضوری بازدیدکنندگان میتوانستند تمام سوالات خود را در مورد دورههای آفلاین و حضوری مجموعه بپرسند و با اطمینان خاطر در آنها شرکت کنند. علاوه بر این، به هرگونه مشکل و سوال افراد در زمان ثبت نام در صرافی اوامپی فنیکس و نحوه معامله در آن نیز پاسخ داده شد.
بخش هیجانانگیز دیگر به برگزاری مسابقه تریدر تلنت مربوط میشد که در جریان آن افراد باید به ۱۰ سوال تستی پاسخ صحیح میدادند. این ۱۰ سوال در واقع ۱۰ تصویر از نمودار قیمت داراییهای مختلف در بازههای زمانی متفاوت بود که شرکتکنندگان میتوانستند با بررسی و تحلیل آن یکی از گزینههای موجود را انتخاب کنند.
مانند روزهای گذشته در آخرین روز از نمایشگاه نیز بیش از ۱۰۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند که تنها چند نفر موفق به پاسخگویی صحیح به تمام ۱۰ سوال شدند.
کانتر بررسی استیتمنت معاملاتی مراجعهکنندگان نیز با استقبال خوبی مواجه بود و افراد تلاش میکردند با ارائه استیتمنتهای خود از شرایط ویژه و حتی بورسیههای متنوع آکادمی بهرهمند شوند.
بخش پنجم: کلاس درآمد رمزارزی بدون سرمایه
با استفاده از روشهایی که در این کلاس آموزش داده شد میتوانستید با شرکت در ایردراپهای مختلف بدون سرمایه اولیه کسب درآمد کنید.
یکی از گلایههای اصلی بسیاری از مردم این است که آنها سرمایه اولیه مورد نیاز برای ورود به بازارهای مالی را ندارند. خوشبختانه بازار ارزهای دیجیتال به دلیل نوآوریهای زیادی که در آن وجود دارد، این مشکل را حل کرده است.
در همین راستا از ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه کلاسی با عنوان کسب درآمد رمزارزی بدون سرمایه برگزار شد. در این کلاس به بازدیدکنندگان و کسانی که در کلاس حضور داشتند آموزش داده شد تا خودشان بتوانند با استفاده از روشهای مختلفی همچون ایردراپها، بدون سرمایه اولیه به کسب درآمد برسند.
مهمتر از همه اینکه در جریان این کلاس بهترین ایردراپها و ارزهای دیجیتال برتر بازار نیز معرفی شد تا شرکتکنندگان بتوانند روی آنها سرمایهگذاری کنند.
بخش ششم: کلاس ۶۰۰ دلار در ۶۰ دقیقه
و بالاخره آخرین کلاس آخرین روز نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵ و با عنوان ۶۰۰ دلار در ۶۰ دقیقه برگزار شد.
در این کلاس شرکتکنندگان استراتژی معاملاتی خاصی را یاد گرفتند که تنها به ۳ ساعت حضور در بازار نیاز دارد. این افراد از این به بعد میتوانند بهکمک این استراتژی در سه بازه زمانی یک ساعته روی نمادهای مختلف معامله کنند و به سود برسند.
سخن پایانی
شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی بهعنوان بزرگترین رویداد مالی خاورمیانه امروز دوشنبه ۲۲ مرداد به ایستگاه آخر رسید. صرافی ارز دیجیتال اوامپی فنیکس و آکادمی مالی حسینی فایننس که از حامیان اصلی این نمایشگاه بودند، در طول چهار روز کلاسها و کارگاههای آموزشی مختلفی را برای بازدیدکنندگان برگزار کردند.
در این مقاله نیز گزارشی از روز چهارم و آخر نمایشگاه تقدیمتان شد تا در جریان اتفاقات افتاده در این نمایشگاه قرار بگیرید و خود را برای دفعه بعدی که این نمایشگاه برگزار میشود، آماده کنید.
برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان از کارشناسان ما، اطلاعات خواسته شده رو تکمیل فرمایید.