کانال رایگان سیگنال ارز دیجیتال
آموزش استخراج رمزارزآموزش سرمایه‌گذاری و ترید

معرفی ۱۱ ارز دیجیتال سودمند برای استخراج

دوره حضوری منتور شیپ

بیت کوین در سال ۲۰۰۹ میلادی با ایده‌ جدید خود توانست نوع جدیدی از ارز را به همگان معرفی کند. برخلاف ارزهای معمول مثل دلار، یورو و حتی ریال ایران که توسط نهادهای دولتی و بانک مرکزی چاپ و تکثیر می‌شوند، بیت کوین و دیگر ارزهای مشابهش تماما به‌صورت دیجیتالی و به کمک رایانه‌ها و سخت‌افزارهای قدرتمند ایجاد می‌شوند. به همین دلیل است که به آن‌ها ارزهای دیجیتال، ارز رمزنگاری‌شده یا «رمزارز» (Cryptocurrency) می‌گویند.

علاوه بر مزیت‌های بی‌شمار این رمزارزها چیزی که به جذابیت‌های آن‌ها افزوده، امکان کسب درآمد از راه کمک به ادامه‌ حیات‌شان است. به عبارت دیگر، هر کاربری می‌تواند علاوه بر کسب درآمد از طریق سرمایه‌گذاری بلندمدت یا معامله در صرافی‌ها، از راه استخراج ارز دیجیتال هم درآمد داشته باشد. اگر شما هم جزو این افراد هستید و می‌خواهید از این راه به سرمایه‌های خود اضافه کنید، پس با ما همراه باشید تا بهترین ارزهای دیجیتال را برای استخراج معرفی کنیم.

استخراج ارز دیجیتال

قبل از اینکه به سراغ معرفی بهترین ارزهای دیجیتال برای استخراج برویم، بهتر است به‌خوبی با مفهوم استخراج آشنا شویم. به فرایند تایید تراکنش‌ها توسط سخت‌افزارهای کاربران شبکه که در نهایت منجر به افزوده شدن بلاک جدید به بلاک چین و ایجاد یک واحد جدید از آن ارز دیجیتال می‌شود، «استخراج ارز دیجیتال» (Mining) می‌گویند.

استخراج ارز دیجیتال را می‌توان با استخراج طلا از معادن مقایسه کرد. طلا در اعماق زمین وجود دارد و کارگران معدن باید با تلاش و حفاری‌های گسترده محل آن‌ را پیدا کنند و بیرون بکشند. در استخراج ارز دیجیتال به جای پیدا کردن محل دفن طلا، کاربران شبکه به کمک قدرت سخت‌افزاری رایانه‌ها و دیگر دستگاه‌های مخصوص استخراج خود باید پاسخ یک مسئله‌ ریاضی از پیش تعیین‌شده را پیدا کنند.

هر کاربری که زودتر از بقیه بتواند به این پاسخ برسد، برنده است و مقداری از آن ارز دیجیتال به عنوان پاداش به او می‌رسد. بدین ترتیب تراکنش‌ها توسط خود کاربران تایید می‌شوند و شبکه به حیات خود ادامه می‌دهد. حال که تاحدودی با مفهوم استخراج آشنا شدیم، بیایید ببینیم چه ویژگی‌هایی در انتخاب بهترین ارز برای استخراج دخیل هستند.

 

دوره پیشنهادی
دوره پرایس اکشن ict
دوره جامع معامله گری به سبک ICT
دوره جامع معامله‌گری به سبک ICT، توسط تیم حسینی فایننس در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. اخیرا سبک پرایش اکشن ICT، بخاطر سود بالا و کاربرد ساده، مورد توجه بسیاری از تریدرها قرار گرفته است.

نکاتی برای انتخاب بهترین ارزهای دیجیتال برای استخراج

به‌جز بیت کوین صدها ارز دیجیتال دیگر نیز وجود دارد که استخراج هرکدام سودآوری متفاوتی نسبت به دیگری خواهد داشت. حتی در مورد خود بیت کوین، زمانی بود که به‌راحتی می‌توانستیم در خانه‌ خود و با رایانه‌های شخصی به استخراج آن بپردازیم و سود خوبی هم نصیب‌مان شود. اما امروزه به دلایل مختلفی مثل افزایش درجه‌ سختی استخراج و بیشتر شدن تعداد کسانی که به استخراج این رمزارز می‌پردازند، استفاده از رایانه‌های شخصی چندان به‌صرفه نیست.

پس اگر می‌خواهیم در کمترین زمان بیشترین بازدهی را داشته باشیم و نسبت به زمان، برق و قدرت سخت‌افزاری سپری‌شده، سود خوبی کسب کنیم باید حتما به چند مورد مهم توجه داشته باشیم. این ویژگی‌های مهم را می‌توان به سه بخش کلی تقسیم کرد که در بخش‌های بعدی اشاره‌ کوتاهی به هر کدام می‌کنیم.

 

کسب اطلاعات کافی درمورد ارزهای دیجیتال

اولین و شاید بتوان گفت مهم‌ترین نکته این است که ارز دیجیتالی را انتخاب کنیم که آینده‌دار باشد. ما می‌توانیم روزها مشغول استخراج یک ارز ناشناخته باشیم و مقدار زیادی از آن را هم به عنوان پاداش دریافت کنیم. ولی اگر ارز مورد نظر به دردنخور باشد و روز به روز ارزش خود را از دست بدهد، سود چندانی نصیب‌مان نخواهد شد.

به همین دلیل همواره قبل از انتخاب یک ارز برای استخراج باید در مورد آن تحقیق کرد. اطلاعاتی مثل نوسانات اخیر قیمت آن ارز دیجیتال، حجم بازار، پیش‌بینی متخصصان در مورد قیمت رمز ارز مورد نظر در آینده، تاریخچه‌ توسعه‌دهندگان، مورد قبول و همچنین کاربردی بودن آن همگی می‌توانند در انتخاب ما تأثیرگذار باشند.

برای دریافت این اطلاعات سایت‌های مختلفی هستند که می‌توان از آن‌ها کمک گرفت. «تریدینگ ویو» (TradingView) یکی از این سایت‌های معتبر و قدیمی است که می‌تواند تمام اطلاعات اشاره‌شده را در اختیار شما قرار بدهد.

 

محاسبه سودآوری استخراج ارز مورد نظر

استخراج هر ارز دیجیتال نسبت به دیگر ارزها نیازمند زمان و قدرت سخت‌افزاری متفاوتی است. برای مثال بیت کوین را در نظر بگیرید. مدت زمانی که طول می‌کشد یک بلاک به بلاک چین بیت کوین افزوده شود ۱۰ دقیقه است. این یعنی کسی که در حال استخراج بیت کوین است هر ۱۰ دقیقه ۱ شانس برنده شدن و هر ۱ ساعت ۶ شانس برنده شدن دارد.

این زمان در ارز دیگری مثل «دوج کوین» (Dogecoin) ۱ دقیقه است. یعنی در هر ۱ ساعت ۶۰ شانس برنده شدن دارید. البته این دلیل نمی‌شود که بگوییم استخراج دوج کوین بهتر از بیت کوین است زیرا پاداشی که از استخراج بیت کوین می‌گیرید بسیار ارزشمندتر از پاداشی است که از استخراج دوج کوین می‌گیرید.

بااین‌حال، درجه‌ سختی استخراج ارزی مثل بیت کوین به حدی بالا رفته است که کاربران زیادی قید استخراج را زده‌اند یا به سراغ انتخاب‌های دیگری مثل استخراج ابری، استفاده از استخرهای استخراج و استفاده از سخت‌افزارهای مخصوص استخراج یا «آی‌سیک» (ASIC) رفته‌اند.

بنابراین کسی که سخت‌افزار پیشرفته ندارد بهتر است به سراغ استخراج ارزهایی برود که درجه‌ سختی پایین‌تری دارند. بدین ترتیب، می‌توان قبل از شروع، میزان سودآوری استخراج را تخمین زد و سپس شروع به فعالیت نمود. سایت‌هایی برای مقایسه‌ سودآوری ارزهای مختلف وجود دارند که می‌توان به سایت «وات‌توماین» (WhatToMine) اشاره کرد.

 

سودآوری بلندمدت یا کوتاه‌مدت

برای رسیدن به بالاترین بازدهی، بهتر است به سراغ استخراج ارزهایی برویم که آینده‌ روشنی دارند. به عبارت دیگر، ارزهای دیجیتالی را استخراج کنیم که در زمان حال، استخراج آن‌ها راحت‌تر از باقی ارزها باشد و در عین‌حال، در چند ماه یا چند سال آینده احتمال رشد بالایی داشته باشند. بدین ترتیب هم می‌توانیم مقدار زیادی از آن ارز را در زمان کم استخراج کنیم و ماه‌ها بعد با قیمت‌های بالاتری آن‌ها را بفروشیم.

البته همه‌چیز به این آسانی نیست. ممکن است سخت‌افزاری که هم‌اکنون دراختیار داریم آنقدر قوی باشد که بتوان با آن در کوتاه‌مدت یک ارز دیجیتال با ارزش مثل بیت کوین را استخراج کرد. در این صورت به احتمال زیاد سودی که از این راه به دست می‌آوریم بیشتر از استخراج یک ارزش کمتر شناخته‌شده که ممکن است در بلند‌مدت ارزش پیدا کند، خواهد بود.

پس قبل از انتخاب یک ارز و شروع فرایند استخراج، حتما باید به این نکته هم توجه داشته باشیم.

 

بهترین رمزارزها برای استخراج در سال ۲۰۲۳

با توجه به نکاتی که در طول مقاله به آن‌ها اشاره کردیم، می‌توانید ارزهای دیجیتالی زیر را به عنوان پیشنهاد مدنظر داشته باشید. به همین منظور در ادامه اطلاعات کامل هر ارز دیجیتال پیشنهادی را برای‌تان جمع‌آوری کرده‌ایم تا بتوانید با مقایسه کردن آن‌ها با شرایط خود بهترین ارز را برای استخراج انتخاب کنید.

البته ناگفته نماند که هیچ وقت نمی‌توان در پاسخ به سوال «بهترین ارز دیجیتال برای استخراج چیست؟» یک جواب ثابت و قطعی ارائه کرد. دلیل آن هم بسیار واضح است؛ شرایط هر فرد از جمله زمانی که در اختیار دارد، قدرت سخت‌افزاری، هزینه‌های جانبی مثل مصرف برق و… با دیگران متفاوت است. ممکن است یک نفر با استخراج بیت کوین به بالاترین سود در کمترین زمان برسد و دیگری با استخراج ارز کمترشناخته‌شده‌ای مثل دوج کوین و در بلندمدت به سوددهی برسد.

 

مونرو

ارز دیجیتال «مونرو» (Monero) که از سال ۲۰۱۴ میلادی در بازار وجود دارد، نشان داده که ارزی قابل اعتماد و باثبات است. از ویژگی‌های خاص مونرو می‌توان به سطح بسیار بالای حریم خصوصی اشاره کرد. این ارز در سال ۲۰۱۹ الگوریتم «کریپتو نوت» (CryptoNote) را با الگوریتم پیشرفته‌تر «رندوم‌ایکس» (RandomX) تعویض کرد. امروزه مونرو به‌عنوان یکی از بهترین ارزهای دیجیتال که می‌توان آن را با پردازنده‌های مرکزی رایانه‌ها استخراج کرد، شناخته می‌شود.

آقای «الکساندر بلیر» (Alexander Blair) که اخیرا به عنوان پشتیبان اصلی مونرو منصوب شده است در این‌باره می‌گوید: «الگوریتم کریپتو نوت که مدت‌ها بود از آن استفاده می‌کردیم، بسیار ساده بود. آنقدر ساده که هرکس می‌توانست کدهای آن را برداشته، آن را درک کرده و از آن استفاده کند؛ اما الگوریتم رندوم‌ایکس بسیار پیشرفته‌تر از آن است.»

مونرو به این دلیل الگوریتم خود را مدام عوض می‌کند که نتوان از دستگاه‌های مخصوص استخراج (ASIC) برای استخراجش استفاده کرد. همان‌طور که احتمالا می‌دانید بسیاری از دستگاه‌های ASIC تنها قادر به استخراج ارزهایی هستند که از الگوریتم پشتیبانی‌شده‌ آن‌ها که معمولا هم یک الگوریتم هستند، استفاده می‌کنند.

پاداش استخراج این ارز معادل با ۱.۲۶ مونرو است و هر ۲ دقیقه یک بلاک به بلاک چین آن اضافه می‌شود.

 

زی‌کش

رمز ارز «زی‌کش» (ZCash) که به آن «زیروکش» (ZeroCash) هم می‌گویند در اکتبر ۲۰۱۶ میلادی منتشر شد. الگوریتمی که در این ارز به کار رفته باعث می‌شود که بتوان آن را با کارت‌های گرافیک هم استخراج کرد. تراکنش‌های زی‌کش همگی ناشناس هستند و ردیابی کردن آن‌ها کاملا غیرممکن است. همین موضوع یکی از مسائلی است که باعث شده زی‌کش طرفداران خاص خود را پیدا کند.

موضوع دیگری که زی‌کش را محبوب کرده کارمزد تراکنش‌های بسیار ناچیز آن است. به همین دلیل زی‌کش در بین «تریدرها» (Trader) یا همان کسانی که علاقه‌مند به خریدوفروش ارز دیجیتال هستند، یکی از ارزهای پراستفاده است.

در سال ۲۰۱۷ میلادی زی‌کش در صرافی‌های بزرگ ارز دیجیتال برای فروش عرضه شد ولی هنوز هم نتوانسته به پتانسیل واقعی خود برسد. هر ۷۵ ثانیه یک بلاک به بلاک چین زی‌کش اضافه می‌شود و پاداش استخراج برابر با ۳.۱۲۵ زی‌کش است.

 

گرین

«گرین» (Grin) یکی دیگر از ارزهای دیجیتال خوب برای استخراج است که در سال ۲۰۱۹ میلادی شروع به فعالیت کرد. پروتکلی که در ساخت آن استفاده شده «میمبل ویمبل» (Mimblewimble) نام دارد. به گفته‌ سازندگان، هدف از ساخت گرین این است که مقیاس‌پذیرتر از ارزهای دیجیتال دیگر بوده و نیاز چندانی هم به فضای ذخیره‌سازی نداشته باشد. در گرین خبری از پسماندهای تراکنش‌ها روی شبکه نیست و به همین دلیل حریم خصوصی در آن یک سطح بالاتر از دیگر ارزها قرار دارد.

نکته‌ مهمی که باعث شده گرین به یکی از ارزهای محبوب برای استخراج تبدیل شود، نامحدود بودن آن است. همچنین پاداش استخراج موفقیت‌آمیز یک بلاک ۶۰ گرین است.

ارز دیجیتال گرین یکی از آن ارزهایی به شمار می‌رود که ممکن است تا قبل از این مقاله حتی اسم آن را هم نشنیده باشید ولی در هر لیستی که از بهترین ارزهای دیجیتال برای استخراج تهیه می‌شود، در اغلب موارد گرین هم خودنمایی می‌کند.

 

ریون کوین

«ریون کوین» (RavenCoin) هم جزو آن ارزهایی است که شاید چندان شناخته‌شده نباشد ولی «ماینرها» (Miner) یا کسانی که به استخراج ارز دیجیتال می‌پردازند، حتما با آن آشنا هستند. جالب است بدانید که اسم این ارز که ریون نام دارد در فارسی به معنای کلاغ سیاه است که به‌خاطر نقش پررنگ آن‌ها در کتاب و سریال پرطرفدار «بازی تخت‌وتاج» (Game of Thrones) انتخاب شده است.

سازندگان این ارز، ریون کوین را درست در سوم ژانویه سال ۲۰۱۸ عرضه کردند تا با سالگرد انتشار بیت کوین همزمان شود. ریون کوین از بیت کوین فورک شده و برای همین بسیاری از ویژگی‌های آن را به ارث برده است. اگر نمی‌دانید «فورک» (Fork) چیست پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله‌ «فورک ارز دیجیتال چیست؟ هارد فورک چه تفاوتی با سافت فورک دارد؟» را مطالعه کنید.

پاداش استخراج موفقیت‌آمیز این ارز برابر با ۵ هزار ریون کوین است.

 

لایت کوین

«لایت کوین» (Litecoin) تا‌به‌حال موفق شده تراکنش‌هایی فوری با کارمزدی بسیار پایین‌تر را نسبت به دیگر ارزهای دیجیتال فراهم کند. به همین دلیل توانسته طرفداران زیادی هم در بین کاربران ارزهای دیجیتال برای خود دست‌وپا کند. از طرفی لایت کوین حجم معاملات و میزان نقدشوندگی بسیار بالایی در بازار کریپتوکارنسی‌ها دارد و در حقیقت این دو فاکتور جزو عوامل اصلی محبوبیت این ارز دیجیتال به‌حساب می‌آیند.

اگر قصد استخراج لایت کوین را دارید، باید بدانید که تنها می‌توانید این ارز دیجیتال را به‌وسیله‌ سخت‌افزارهای «اسیک» (ASIC) استخراج‌ کنید، چرا که استخراج لایت کوین به‌وسیله کارت‌های گرافیک و پردازنده‌ها، به علت اینکه لایت کوین سختی شبکه بسیار بالایی دارد، از نظر سوددهی و صرفه‌ اقتصادی بی‌معنی است.

همچنین پاداش استخراج لایت کوین ۱۲.۵ واحد از این ارز دیجیتال است که بعد از پایان کار و اضافه‌شدن بلاک به بلاک چین پرداخت می‌شود. الگوریتم مورد استفاده‌ لایت کوین هم الگوریتم «اسکریپت» (Scrypt) است.

 

بیت کوین گلد

«بیت کوین گلد» (Bitcoin Gold) یکی دیگر از فورک‌های بیت کوین است که طبق الگوریتم «اکویی‌هش» (Equihash) و به‌صورت اختصاصی جهت استخراج به‌وسیله‌ کارت‌های گرافیک (GPU) توسعه ‌یافته است. به این الگوریتم «زی‌هش» (ZHash) هم گفته می‌شود. در حقیقت تغییرات پدید‌آمده باعث شده تا فرایند استخراج عادلانه‌تر صورت بگیرد و کاربران با هر سخت‌افزاری موفق به استخراج شوند.

هدف از شکل‌گیری بیت کوین گلد این بود که بتواند به رقیبی سرسخت برای «بیت کوین کش» (Bitcoin Cash) تبدیل شود و باعث افزایش بیش‌ازپیش تمرکززدایی گردد، ولی تابه‌حال که در انجام این کار موفق ظاهر نشده است.

تابه‌حال بیت کوین گلد بیشتر از ۹۰ درصد از ارزش خود در بازار را از دست ‌داده است، ولی استخراج این رمز ارز کماکان سوددهی مطلوبی دارد و در بین ۱۰ رمز ارز برتر جهت استخراج قرار می‌گیرد. به علت ماهیتی که بیت کوین گلد دارد، نمی‌توان این ارز دیجیتال را به‌وسیله‌ سخت‌افزارهای ASIC استخراج کرد.

 

اتریوم کلاسیک

تا اوایل سال ۲۰۱۶ تنها یک «اتریوم» (Ethereum) در بازار وجود داشت و آن ‌هم اتریوم معمولی بود، ولی در سال ۲۰۱۶ یک هک بسیار عظیم در شبکه‌ اتریوم اتفاق افتاد و با این هک یک اتریوم جدید به وجود آمد و اتریوم قدیمی‌تر «اتریوم کلاسیک» (Ethereum Classic) نام‌گذاری شد. در حقیقت هر دو اتریوم‌ها، یعنی اتریوم کلاسیک و اتریوم، از الگوریتم استخراجی یکسان که همان «ات‌هش» (Ethash) است بهره می‌برند.

ازاین‌رو، جهت استخراج هردو می‌توان از سخت‌افزارهای ماینینگ مشابهی استفاده کرد. ازنظر سودآوری، استخراج اتریوم کلاسیک مانند اتریوم است و با افزایش سوددهی یکی از آ‌ن‌ها، ماینرها به‌سمت دیگری هجوم می‌برند و همین موضوع باعث ایجاد نوعی تعادل نسبی بین این دو ارز دیجیتال شده است.

در اتریوم کلاسیک هر ۵ میلیون بلاک یک‌ بار، پاداش استخراج موفقیت‌آمیز و اضافه شدن بلاک به بلاک چین کمتر می‌شود. آخرین بار در ماه مارس ۲۰۲۰ بود که این پاداش از ۴ اتریوم کلاسیک به ۳.۲ کاهش یافت.

 

دوج کوین

«دوج کوین» (Dogecoin) که توسط «بیلی مارکوس» (Billy Markus) و فقط برای سرگرمی و شوخی طراحی و ساخته شد به دلیل استفاده از تصویر و اسم یک سوژه‌ اینترنتی در بین کاربران محبوب شد. این سوژه‌ اینترنتی در واقع یک «میم» (Meme) است که حالت خاص سگی از نژاد ژاپنی «شیبا اینو» (Shiba Inu) را نشان می‌دهد. جالب است بدانید که دوج کوین توانسته در مدت کمی از بسیاری از ارزهای دیگر پیشی بگیرد و به رتبه‌های بالای ارزهای دیجیتال با بیشترین سهم بازار برسد.

دوج کوین هم مثل لایت کوین از الگوریتم اسکریپت استفاده می‌کند. به همین دلیل لازم نیست برای استخراج آن رو به سخت‌افزارهای فوق قوی بیاورید. البته منظورمان این نیست که از لپ‌تاپ یا رایانه‌ شخصی خود استفاده کنید، در واقع استفاده از کارت گرافیک یا پردازنده‌ مرکزی انتخاب بهتر و سودآورتری است. همچنین پاداش استخراج این ارز ۱۰ هزار دوج کوین به ازای هر بلاک است.

 

دش

ارز دیجیتال «دش» (Dash) خود را به عنوان پول دیجیتال در دنیای رمزارزها معرفی می‌کند. این ارز به کمک ویژگی‌های خاص خود که به InstantSend و PrivateSend شهرت دارند، توانسته امکان پردازش سریع و امن تراکنش‌های مالی را در سرتاسر جهان فراهم کند.

برای استخراج دش باید از سخت‌افزارهای ASIC استفاده کرد که بهترین آن Antminer D3 نام دارد. الگوریتم مورد استفاده‌ این ارز هم الگوریتم «ایکس‌۱۱» (X11) نام داشته و پاداش استخراج آن حدود ۲.۸۸ دش به ازای هر بلاک است. استخراج دش هنوز هم سودآور است ولی حتما باید به قدرت سخت‌افزاری خود و همچنین هزینه‌های مصرفی مثل هزینه‌ برق توجه داشته باشید. مورد دیگر درجه‌ سختی استخراج است که قبل از شروع استخراج دش بد نیست در مورد آن هم تحقیق کنید تا زمان و هزینه‌ای که می‌کنید به هدر نرود.

 

اتریوم

ارز دیجیتال اتریوم که به ملکه‌ ارزهای دیجیتال هم شناخته می‌شود یکی از به‌روزترین و محبوب‌ترین رمزارزهای بازار کریپتوکارنسی‌ها به‌ حساب می‌آید و بیشتر ارزهای دیجیتال شناخته‌شده دیگر از تکنولوژی‌های به کار گرفته‌شده در بلاک چین این ارز دیجیتال بهره می‌برند.

از طرفی ارز دیجیتال اتریوم را می‌توان بیشتر مناسب پروژه‌های بلندمدت و سرمایه‌گذاری طولانی در نظر داشت. در حقیقت کارشناسان بر این باور هستند که اتریوم این قابلیت را دارد تا بیت کوین را پشت سر گذاشته و به ارزشمندترین رمز ارز بازار بدل گردد. درواقع اگر همچنین چیزی میسر شود، می‌توان استخراج اتریوم را به‌عنوان یک پروژه‌ طولانی‌مدت و موفق در نظر داشت.

الگوریتم مورد استفاده‌ اتریوم هم ات‌هش است که در اتریوم کلاسیک استفاده می‌شد. این ارز به‌خصوص در ماه‌های اخیر رشد بسیاری زیادی کرده و مطمئنا کسانی که در سال‌های پیش به استخراج این ارز می‌پرداختند، اکنون از این انتخاب خود بسیار خوشنود هستند.

 

بیت کوین

در پایان بیت کوین هنوز هم پادشاه ارزهای دیجیتال به شمار می‌رود که سهم بزرگی از آن را به خود اختصاص داده است. با اینکه امروزه استخراج بیت کوین به بالاترین سطح خود در سال‌های اخیر رسیده ولی افزایش چشم‌گیر قیمت آن باعث شده افراد زیادی هنوز هم به استخراج آن بپردازند.

بیت کوین از الگوریتم SHA-256 استفاده می‌کند و پاداش استخراج فعلی آن ۶.۲۵ بیت کوین است. مطمئنا اگر سخت‌افزارهای مخصوص و قدرتمند ندارید باید از فکر استخراج بیت کوین خارج شوید. زیرا به دلیل سختی بالای آن به‌هیچ‌وجه سودآوری نخواهد داشت.

پیشنهاد ما استخراج یکی دیگر از ارزهای پیشنهاد شده در این مقاله است که علی‌رغم داشتن ارزش پایین‌تر، درجه‌ سختی کمتری هم دارند و احتمال موفقیت در آن‌ها بیشتر است.

 

سخن پایانی

در حال حاضر ارزهای دیجیتال بسیاری در بازار هستند که شما می‌توانید بر روی استخراج آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید و از این راه سود مطلوبی را نیز کسب کنید. درواقع باید به استخراج ارزهای دیجیتال به دید روشی جهت به‌دست آوردن، ذخیره و نگهداری رمز ارزهایی نگاه کنید که در آینده‌ای نزدیک قیمت آن‌ها به ‌احتمال ‌زیاد افزایش پیدا خواهد کرد تا به این شکل بتوانید سود خوبی از این راه کسب کنید.

در این مطلب ما تلاش کردیم تا ضمن معرفی کوتاهی از فرایند استخراج ارزهای دیجیتال و همچنین یادآوری نکاتی حائز اهمیت در این مورد، بهترین ارزهای دیجیتال برای استخراج را به شما معرفی کنیم تا اگر شما هم قصد دارید به استخراج ارز دیجیتال بپردازید، بتوانید برحسب شرایط و میزان سرمایه‌ای که در دست دارید، انتخاب مناسبی داشته باشید.

استخراج ارز دیجیتال از مفاهیم بنیادی این حوزه است و تا زمانی که ارزهای دیجیتال وجود داشته باشند، استخراج هم ادامه خواهد داشت.

ارتباط با پشتیبانی
ارتباط مستقیم با کارشناسان حسینی فایننس شما هم به سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی و کسب سود از اون‌ها فکر می‌کنید اما نمی‌دونید چطور باید شروع کنید؟

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان از کارشناسان ما، اطلاعات خواسته شده رو تکمیل فرمایید.

حالت دوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا